Filter 2

Stan dvosoban, Zlatiborski okrug, Čajetina, Zlatibor

  • Prodaja
  • 87.000
  • 40 m²
  • 2023

87.000

Podatki o novogradnji

Stan dvosoban
Šifra oglasa
PS00035MJ
veličina
40 m²
godina izgradnje
2023
sprat
Visoko prizemlje

Podatki o lokaciji

država
Srbija
region
Zlatiborski okrug
područje
Čajetina
lokacija
Zlatibor
opis

Kondominijum Titova Vila čini 6 objekata apartmanskog tipa. Nalazi se na manje od deset minuta lagane šetnje od zlatiborskog jezera u najzelenijem delu Zlatibora, u naselju Palisad. Poseduje najsavremeniji SPA centar koji se izdvaja po najbogatijim sadržajima na Zlatiboru.

Kartični pristup stanovima, recepcija, teretana, restoran, park za decu na otvorenom, spoljašnji bazen, konferencijska sala, bioskop na otvorenom, lobby bar namenjeni su svakom vlasniku stana. Trenutno je u izgradnji i poslednji objekat Triglav, koji će imati svoju recepciju, smart zone sistem, 4 nivoa podzemnih garaža, lounge bar, massage relax zone, zatvorenu igraonicu za decu... Poseban akcenat stavljen je na sadržaje za najmladje goste. Park na otvorenom prostire se na 700m2 ispunjen je raznovrsnim sadržajima: ljuljaškama, toboganima, kućicom na drvetu, trim stazom.

Tražite nekretnine u Beogradu, Zlatiboru, na primorju, Beču ili Dubaiju? Nudimo rešenja po meri za vaše potrebe. Kontaktiraj te nas za telefonom za više informacija. Tel: +381616943175